Wat Heb Je Nodig Om Een Website Te Maken

Eigen Website Maken Benodigdheden

Een website vraagt om een aantal praktische benodigdheden, maar natuurlijk ook een uitgedacht doel en plan. Waar wil je graag een website voor maken (of voor wie) en wat wil je uitstralen? We zullen hieronder alles stap voor stap omschrijven.

Een Uitgedacht Doel En Plan Voor Jouw Website

Het begint eigenlijk met een benadering van jouw doelgroep. Welke doelgroep wil jij aanspreken en sluit dit aan op jouw bedrijf? Of wil je misschien wel een heel andere doelgroep aanspreken? Hoe groot is deze doelgroep en ga ik naast een website ook advertenties draaien?

“Een goed uitgedacht plan laat een websitebouwer sneller werken” ~ Een websitebouwer kan op deze manier rekening houden met jouw doel. Het doel is immers duidelijk voor een websitebouwer en daarmee kan hij sneller keuzes maken en dingen op elkaar afstemmen.

Heb je moeite met het afkaderen van een goed idee en een plan? Vraag VOLLEDIG VRIJBLIJVEND jouw offerte aan via de button rechtsboven. Wellicht kunnen we jou helpen met het opzetten van je website.

Website Benodigheden

Een Aantal Praktische Benodigdheden Voor Jouw Website

Naast een uitgedacht doel en plan voor je website, heb je ook een aantal praktische dingen nodig. Denk bijvoorbeeld aan een domeinnaam, hosting, content (tekst en afbeeldingen) en een systeem waar je jouw website mee wil maken. WebsiteCorner werkt zelf bijvoorbeeld met een WordPress CMS. Een zeer kostenbesparend systeem dat eenvoudig is om zelf te onderhouden.

Jouw Domeinnaam

Het kiezen van een sterk domeinnaam is erg belangrijk om goed gevonden te kunnen worden op zoekmachines. Meestal kiezen bedrijven ervoor om hun corebusiness hierin te vernoemen. Voorbeeld: Websitecorner.nl –> Website en corner, ofwel alles wat met websites te maken heeft.

Wil je hulp bij het kiezen van jouw domeinnaam? Neem dan gerust contact met ons op!

Een Goede Hostingpartij Voor Een Snelle Website

Een hostingpartij zorgt ervoor dat jouw gekozen domeinnaam online vindbaar is voor andere mensen die op het internet surfen. Deze hosting verbind een server aan jouw domeinnaam. Je kunt ervoor kiezen om daarbij een professionele mail te maken, bijvoorbeeld info@ditisgewoonmaareenvoorbeeld.nl.

LET OP! Er zijn partijen die hosting aanbieden voor absurd goedkope prijzen. Hosting is iets waar u niet op moet besparen. Te goedkope hosting veroorzaakt een enorm trage website en garandeert geen minimale uptime. WebsiteCorner garandeert een uptime van 99,9%(!) voor maar liefst €100 per jaar incl. SSL

Passende Content Voor Een Unieke Website

Een ander belangrijk aspect van een unieke website is de onderscheidende content. Gebruik je professionele foto’s en video’s van jouw bedrijf? Of gebruik je liever stockfoto’s? Het is natuurlijk belangrijk om direct een goede indruk achter te laten bij jouw doelgroep. Ook Google is gek op unieke content. Google neemt onder andere de uniekheid van jouw content ook mee in beoordeling (waar je als bedrijf “rankt” in Google).

Naast professionele foto’s en video’s is unieke tekst ook belangrijk. Schrijf je formeel of schrijf je informeel? Is je tekst makkelijk te volgen of is deze bedoeld voor gespecialiseerde lezers? Mocht dit voor jezelf te lastig zijn, dan kan je hiervoor een copywriter inschakelen. Benieuwe naar onze prijzen voor een unieke website? Klik hier.

Een Goede Beveiliging Voor Jouw Website

De meeste websites beschikken over een SSL-certificaat. Dit houdt in dat de website een beveiligde verbinding heeft. Dit certificaat is te herkennen aan het slotje naast de URL en/of de Https:// voor de website. Deze SSL zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden wordt. Daarnaast indexeert Google geen websites die niet over dit certificaat beschikken.

Omdat de meeste bedrijven veel te hoge prijzen vragen voor dit certificaat, willen wij als WebsiteCorner een statement maken door deze SSL GRATIS te maken voor onze klanten!

SSL Icoon Beveiligde Website

Wilt u dit bericht delen?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heeft U Vragen Voor Ons? We Horen Het Graag

Welkom bij

WebsiteCorner

Wat goed dat u geïnteresseerd bent in één van onze diensten. Laat even uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Menu

Ons doel is om ondernemers de beste kwaliteit te kunnen bieden tegen de laagste prijs. De tijd van te veel betalen voor duur reclamewerk is voorbij! 

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

Navigeer naar