Wat Is Een Eerlijke Prijs Voor Een Unieke Website?

Wordpress Website Prijs

Een prijs voor een website kan verschillen van €350 tot wel €5000+. De prijs is onder andere afhankelijk van het aantal opties, pagina’s, eventuele koppelingen en design. De makkelijkste benadering is: hoe meer eisen, hoe duurder de website zal worden. 

Unieke Website Voor Een Eerlijke Prijs

De tijd van duizenden euro’s betalen voor een website is al lang niet meer. Wij ontwerpen en bouwen een unieke betaalbare website​ tegen een eerlijke prijs. Wij hanteren daarom geen indicatie prijzen en beschouwen elk project als iets unieks. WebsiteCorner is er voor ZZP’ers tot grotere commerciële organisaties.

Tegenwoordig zijn er een aantal organisaties die misbruik willen maken van de machtspositie die zij hebben tegenover de hardwerkende ZZP’er. Deze is vaak te druk om een eigen website op poten te krijgen en heeft hier vaak te weinig kaas van gegeten. Zij vragen enorme prijzen (soms wel duizenden euro’s), terwijl er vaak goedkopere alternatieve opties zijn. WebsiteCorner is ontstaan uit de visie dat een unieke website, waar normaliter absurde prijzen voor gevraagd worden, ook betaalbaar moet zijn. Hierom geeft WebsiteCorner alleen prijsindicaties na een eerste kennismaking.

Wat maakt een goedkope website anders dan een dure website? Voor de meeste ondernemers is het helemaal niet van belang dat er allerlei toeters en bellen op de website zitten. De website is voornamelijk bedoeld om beter gevonden te worden op internet en daarmee meer klanten te genereren. Verschil in kwaliteit is er tussen een goedkope en dure website dus nauwelijks. Heeft u nou ook interesse in meer klanten? Vraag dan de gratis offerte aan rechts bovenin uw scherm. We streven er naar om nog binnen een dag antwoord te geven.

Wanneer Is Een Website Uniek?

Een uniek website maken is voor WebsiteCorner altijd weer een uitdaging. Wij gebruiken bewezen structuren en passen deze aan naar wens. Zo is uw website nooit dezelfde website als uw concurrent. De website wordt eventueel voorzien van professionele foto’s van uw bedrijf en andere professionele content. Dit maakt de website onderscheidend van die van uw concurrentie en maakt direct goede indruk op uw klant.

Wat Is Een Eerlijke Prijs Voor Een Website?

Wanneer er gewerkt wordt met een CMS-systeem (zoals de meeste organisaties doen), betekent dit dat er gewerkt wordt met een systeem waarin alles voorgekauwd wordt voor de websitebouwer. Daar kunt u rekening mee houden wanneer u uw website laat maken. Bedrijven vermelden dit vaak niet en vragen daarmee oneerlijke absurde bedragen voor het laten bouwen van uw website. Vraag hier dus altijd om.

Hoe Kom Ik Erachter Of Mijn Website Met CMS Gebouwd Is?

Allereerst kunt u dit natuurlijk opvragen bij uw websitebouwer. Maar voor bijvoorbeeld WordPress kan het nog een stuk sneller. U kunt bijvoorbeeld www.jouwbedrijfswebsitehier.nl/wp-admin/ intypen. Hierbij gaat het dan vooral om het stukje “/wp-admin/”. Er is natuurlijk niets mis met een website laten maken met dit systeem, sterker nog het is gebruiksvriendelijk en kostenbesparend. Ten minste, het zou kostenbesparend moeten zijn. Vraagt uw websitebouwer nog steeds duizenden euro’s voor het maken en onderhouden van uw website? Dan zou u hier een gesprek met hem over kunnen voeren. Het komt namelijk nauwelijks meer voor dat websites zo enorm duur zijn.

CMS Systemen voor Websites

Hoe Kan Ik Kosten Besparen Op Mijn Website?

Switchen van websitebouwer eens in de zoveel tijd is helemaal niets mis mee. Even de frisse blik op de website, waar een ander misschien wel overheen zou lezen. Daarbij zou u rekening kunnen houden met het tarief wat deze dan hanteert. Ook de hosting van uw website is iets waar u enorm op kunt besparen. Er zijn partijen die hosting aanbieden van €10 per jaar, maar ook van €200+. Hosting zorgt ervoor dat uw website op het internet staat en daarmee dus live vindbaar voor anderen.

U kunt ook denken aan het restylen van uw website. Soms is een nieuw design nodig om een betere klantervaring te kunnen geven. Dit zal uiteindelijk resulteren in een winstgevendere website waarmee uw kosten voor de website relatief minder zullen worden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van uw website zelf te onderhouden. U kunt misschien een korte sessie met uw websitebouwer plannen om de basics van het systeem te leren kennen. Op deze manier hoeft u niet meer voor alle kleine aanpassingen op uw website een websitebouwer te benaderen.

 

Wilt u dit bericht delen?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

2 Comments

 1. Website voor een eerlijke prijs, daar heb ik nog niet zo vaak van gehoord. Ik ken alleen verhalen waarbij je al gouw duizend euro kwijt bent voor een website. Fijn om te zien dat er ook eerlijke ondernemers zijn. Ik betaal momenteel €30 per maand voor mijn hosting. Blijkbaar is dit dus helemaal niet nodig en kan het veel goedkoper. Dank voor de tip, ik ga is in gesprek met mijn websitebouwer.

  1. Beste Lies,

   Wat vervelend dat je al die tijd te veel hebt betaald voor je website. Kan WebsiteCorner misschien helpen met het overzetten van jouw website naar een nieuwe hostingpartij? Wij vragen hiervoor eenmalig €50,- en regelen alles voor je. Hosten bij WebsiteCorner kan al vanaf €100,- per jaar!

   Graag horen we van je.

   Het team van WebsiteCorner.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heeft U Vragen Voor Ons? We Horen Het Graag

Welkom bij

WebsiteCorner

Wat goed dat u geïnteresseerd bent in één van onze diensten. Laat even uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Menu

Ons doel is om ondernemers de beste kwaliteit te kunnen bieden tegen de laagste prijs. De tijd van te veel betalen voor duur reclamewerk is voorbij! 

Klik hier om vrijblijvend contact op te nemen

Navigeer naar